Mecklenburg-Vorpommern 2018 / Kalender PDF

Rostock er en by i delstaten Mecklenburg-Vorpommern mecklenburg-Vorpommern 2018 / Kalender PDF det nordøstlige Tyskland nær floden Warnows udmunding i Østersøen. 1218, men blev oprindelig grundlagt af venderne.


Författare: .
Großformatiger Wandkalender mit stimmungsvollen Landschaftsaufnahmen aus Mecklenburg-Vorpommern.

1419 som det første nordeuropæiske universitet, og det fik stor betydning for østersøområdet. Rostock var i middelalderen en vigtig by i Hanseforbundet. Havnen i Rostock er i dag landets tredjestørste Østersøhavn, med blandt andet færgetrafik til Gedser samt Trelleborg i Skåne. I DDR-tiden var havnen og yderhavnen ved Warnemünde landets absolut vigtigste. Denne artikel om Tysklands geografi er kun påbegyndt.

Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere. Denne side blev senest ændret den 20. Tyskland, der med et areal på 23. Tysklands sjettestørste og tyndest befolkede delstat.

I 1952 indgik delstaten i DDR og blev opdelt i tre administrative områder. Mecklenburg-Vorpommern er blandt andet kendt for sin kystlinje til Østersøen og for Mecklenburgische Seenplatte, der er den største gruppe sammenhængende søer og kanaler i Tyskland. Kulturelt har Mecklenburg-Vorpommern udviklet og bibeholdt en særegen regional kultur, som dog har visse ligheder med det øvrige Nordtyskland, f. 1994 blev 31 tidligere Landkreise omdannet til 12 nye. Seks kreisfrie byer beholdt deres status. 2011 blev antallet yderligere reduceret til 6 landkreise og 2 kreisfrie byer.

Denne artikel om Tysklands geografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere. Denne side blev senest ændret den 21. 2018gesetzlicher Feiertag Bundesweiter gesetzlicher Feiertag seit der Wiedervereinigung am 3. Bundesweiter gesetzlicher Feiertag seit der Wiedervereinigung am 3.

This entry was posted in Schule & Lernen. Bookmark the permalink.